AFS forside
København Nord lokalforening, en lokalforening under AFS Interkultur
Din lokalforeningVærtsfamilierUnge der vil se verden

Generalforsamling 2015

Årets ordinære generalforsamling afholdes torsdag d. 19. marts 2015 kl. 19.30.
Vi starter ligesom de sidste par år med fællesspisning kl. 18.00.

Læs mere her


 

København Nord Lokalforening      Hjemmesiden undergår i øjeblikket mange ændringer og omstruktureringer. Det er vist ingen hemmelighed at hjemmesiden ikke altid har været lige opdateret eller tidssvarende, men det forsøger vi løbende at råde bod på. Du kan derfor opleve at materiale og funktioner, der før var at finde ét sted, har skiftet placering, er blevet ændret, eller helt er blevet slettet.

Denne hjemmeside har mange forskellige brugere, og derfor er den inddelt i tre overordnede profiler, der hver har deres egne menuer og relevante informationer. Øverst på siden har du altid mulighed for at veksle mellem de tre overordnede profiler.

Desuden har du som medlem af AFS Interkultur mulighed   for at oprette dig som bruger på hjemmesiden. Se i venstre siden under brugerprofil.

                     

Klik på ikonet og meld ding ind i vores Facebookgruppe

Lokalforeningen er også   på Facebook!
Klik på linket eller søg efter AFS Interkultur København Nord lokalforening.

”Din lokalforening” er for alle medlemmer og offentligheden generelt. Her finder du en masse informationer om lokalforeningen og dens virke bl.a. kalender, galleri, medlemsblad og nyt fra bestyrelsen. Som medlem kan du oprette en brugerprofil og dele billeder og gode historier med andre medlemmer. Du kan også oprette et arrangement i kalenderen.

 
”Værtsfamilier” er for kommende og nuværende værtsfamilier og familiens medlemmer. Her finder du information om at være værtsfamilie, om kommende arrangementer og du kan oprette en brugerprofil og dele billeder, filer og gode historier med andre værtsfamilier og udvekslingsstudenter.
 
”Unge der vil se verden” er for kommende og nuværende udvekslingsstudenter. Her finder du information om, hvordan du bliver udvekslingsstudent og hvordan det er at være ude. Du kan oprette en brugerprofil og dele billeder og historier fra dit ophold. Du kan også via din brugerprofil løbende være i kontakt med tidligere og nuværende udvekslingsstudenter, du er stødt på i forbindelse med dit eget ophold. Så skynd dig at oprette en profil!

”Frivilligt arbejde” er for dig som har interesse i at blive en del af et frivilligt team i lokalforeningen. Vi søger for tiden en koordinator, og jobopslaget kan findes under København Nord Lokalforening.

Du er altid velkommen til at kontakte København Nord Lokalforening. Hvis du har kommentarer til hjemmesiden, kan du skrive til webmaster@kbhnord.dk
 
 

Velkommen til AFS Interkultur og København Nord Lokalforening!